11 d'octubre de 2023

Nova convocatòria X Edició del Concurs de Fotografia Feminista Leonor Pedrico

Categories :

Com cada any, s’obre de nou el període de convocatòria per a participar en el Concurs de Fotografia Feminista Leonor Pedrico. Enguany celebrem la X Edició sota el tema “Dones i fotoperiodisme“. Les dones fotoperiodistes continuen sense obtenir un espai de reconeixement dins el sector, tot i que la seva mirada és indispensable per tenir una lectura en clau feminista de la societat que expliquen. Els ulls darrere la càmera també tenen gènere, i mostren elements del poliedre que és la realitat que sense elles no s’explicarien.

Per a poder concursar, els i les participants hauran d’enviar la seva composició fotogràfica (d’entre 3 i 5 fotografies) en format digital a l’adreça de correu: premileopedrico@gmail.com. La convocatòria restarà oberta fins al 15 de febrer de 2024.

El premi consistirà en la publicació i exposició de cinc obres de la persona guanyadora i d’una fotografia de les tres finalistes en una sala d’interès cultural de la ciutat de Lleida. També s’atorgarà una dotació econòmica de 150€ per al primer premi i de 50€ per al segon premi, a més d’altres accèssits que a criteri del jurat tinguin un interès social, artístic o educatiu.

Podeu consultar la totalitat de les bases en l’apartat corresponent del web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *