20 de juliol de 2022

Nova convocatòria IX Edició del Concurs de Fotografia Feminista Leonor Pedrico

Com cada any, s’obre de nou el període de convocatòria per a participar en el Concurs de Fotografia Feminista Leonor Pedrico. Enguany celebrem la IX Edició sota el tema “El cos il·limitat de les dones“. Reivindiquem el cos de les dones en tota la seua magnificència: sumptuosos, opulents, grassos, prims, amb pits grans o petits, amb un pit, sense pits, amb cames llargues i esveltes o curtes i àgils o estàtiques. Cossos amb corbes i plans, cossos amb arrugues o amb pigues, cossos modelats i transformats o cossos a ritme de la vida que passa. Cossos normatius i cossos dissidents. Tots ells són els cossos de les dones, i tots ells són l’esplendidesa de ser dona.

Per a poder concursar, els i les participants hauran d’enviar la seva composició fotogràfica (d’entre 3 i 5 fotografies) en format digital a l’adreça de correu: premileopedrico@gmail.com. La convocatòria restarà oberta del 15 de setembre de 2022 fins al 15 de febrer de 2023.

El premi consistirà en la publicació i exposició de cinc obres de la persona guanyadora i d’una fotografia de les tres finalistes en una sala d’interès cultural de la ciutat de Lleida. També s’atorgarà una dotació econòmica de 150€ per al primer premi i de 50€ per al segon premi, a més d’altres accèssits que a criteri del jurat tinguin un interès social, artístic o educatiu.

Podeu consultar la totalitat de les bases en l’apartat corresponent del web.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *